NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.nl Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Motorboot verhuur Kroatie in de Kornaten

Motorboot verhuur Kornaten, Kroatie. Vanuit Sukosan, Zadar, Biograd, Sibenik en Murter zeil je in het beroemde en schitterende Kornaten gebied in de Adriatische zee. Dit is een "National Park" met meer dan 140 grote en en kleine eilanden met een grote verscheidenheid in natuur. Bezoek ook zeker de watervallen van Skradin via een tocht over de Krka voor highlight van je vaarvakantie in Kroatie vanuit Sukosan. De Adriatische zee Noord is een van de meest populaire zeil gebieden. In Kornaten in Kroatie kun je via Wishful Sailing motorboot verhuur, bareboat varen, flottielje varen, catamaran varen, boot verhuur met schipper en meezeilen voor een geweldige vaarvakantie Kornaten in Kroatie. Check ook onze last minutes en aanbiedingen. Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de "Zoek en Boek" en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn. Genoemde prijzen zijn inclusief verplichte lokale kosten.

Offerte - Last Minutes - Top Deal - Reviews - Bel

Motorboot verhuur Kroatie

Kroatie is sinds een paar jaar het meest populaire gebied voor vaarvakanties en motorboot verhuur. Kom met ons varen in Kroatie met vertrek vanuit o.a. Pula, Sukosan, Split, Zadar, Istrie, Kornaten, Dubrovnik en Dalmatie. De Kroatische kust is een prachtig gebied. Er zijn 1185 eilanden, rotsen en riffen, waarvan er 66 bewoond zijn.

Wij verhuren catamarans, boten, motorboten en motorjachten met of zonder schipper. Voor varen in Kroatie is een geldig vaarbewijs (ICC Coastal waters / VB2/VBA) en marifooncertificaat verplicht. Flottielje varen is met vertrek vanuit Sukosan en Pula.

In Kroatie kun je via Wishful Sailing motorboot verhuur, bareboat varen, flottielje varen, catamaran varen, boot verhuur met schipper, meezeilen of zelfs een zeezeilcursus volgen.

Kortom het juiste adres voor motorboot verhuur, catamaran varen en vaarvakanties in Kroatie.

FAQ
Aanvragen motorboot verhuur

Waarom motorboot verhuur Kroatie met Wishful Sailing (✅ SGR garantie ✅ Ideal payment ✅ Hiswa garantie ✅ Boek veilig en vertrouwd)?

 • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
 • Huur je jacht Zonder borg risico.
 • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
 • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
 • Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
 • Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 • Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
 • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
 • Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.
 • Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde vaarvakanties en zeiljachtverhuur.
 • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

Motorboot verhuur? Deel deze pagina:

onze vermelding SGR
onze vermelding op www.keurmerk.info

Jazzdreef 11, 3845BZ Harderwijk | 0341 456 806 (Nl) of 02 513 7862 (Be) | info@wishfulsailing.nl