NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.nl Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Zeiljacht huren Seychellen:

Zeiljacht huren Seychellen? Tropischer kunnen wij het niet aanbieden. Boek je zeilvakantie in een betoverende archipel met tropische namen zoals Happiness, Silhouette, Arid en Curieuse. De zeil omstandigheden zijn het gehele jaar meer dan ideaal. Ook is er geen gevaar voor orkanen, cyclonen en hurricanes. De Seychellen liggen 1.000 mijl ten oosten van de Afrikaanse kust. Kom zeilen in een gebied met de mooiste baaien, palm bomen en witte zandstranden. Snorkel in de helder blauwe lagunes met vertrek vanuit Mahe.

Check ook onze lastminutes en aanbiedingen. Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de "Zoek en Boek" en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn.

Kortom bij ons ben je op het juiste adres voor zeilboot, catamaran of zeiljacht huren Seychellen.

Offerte - Last Minutes - Top Deal - Reviews - Bel

Zeiljacht huren Seychellen:

Probeer het op uw eerste dag om het «Parc de Morne Seychellois» te ontdekken. Breng de nacht door in de prachtige Beau Vallon Baai. Koers de volgende dag naar het 25 mijl noordoost gelegen Anse Lazio op Praslin. Hier kunt u snorkelen rond uw eerste koraalrif en het prehistorische bos van de Vallée de Mai «De Garden of Eden» met zijn zeldzame «coco de mer» palmen.

Op een korte afstand naar het zuidwesten ligt Cousin, een natuurreservaat en thuisbasis voor verschillende bedreigde diersoorten en talloze jan-van-gentjes en fregatvogels. Zeil terug naar Curieuze «Het Rode Eiland» waar honderden grote schildpadden leven. Gebruik de lunch de volgende dag op St. Pierre, omgeven door gladgepolijste granieten rotsen, smaragd groene begroeiing en saffier kleurig water. Geniet van de uitstraling van de «Love Palm» bomen op Anse Volbert. Grande Soeur, Felicite en Coco maken deel uit van een onbedorven archipel ten westen hiervan. Voor u de wal op gaat moet u hier de kleurrijke Demoisselles vis over het rif zien dansen.

FAQ

Zeiljacht huren Seychellen

Een korte zeiltrip zuidelijk ligt La Digue met zijn grote natuurlijke granieten beeldhouwwerken en zijn talloze beschutte ankerplaatsen. Als u de wal op gaat, huur dan een fiets en proef de «couleur locale», zie een ouderwetse ossenkar en een vanilleplantage. Koers naar St. Anne National Marine Park en Cerf Eiland op uw laatste zeildag. Het is fantastisch snorkelen rond de kleurrijke riffen bij deze weelderig begroeide eilanden met prachtige stranden. Dineer met heet gekruide vis en geniet van de laatste avond onder de sterren.
Aanvragen zeiljacht huren

Waarom zeiljacht huren Seychellen met Wishful Sailing (✅ SGR garantie ✅ Ideal payment ✅ Hiswa garantie ✅ Boek veilig en vertrouwd)?

 • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
 • Huur je jacht Zonder borg risico.
 • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
 • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
 • Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
 • Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 • Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
 • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
 • Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.
 • Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde zeilvakanties en zeiljachtverhuur.
 • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

Zeiljacht huren? Deel deze pagina:

onze vermelding SGR
onze vermelding op www.keurmerk.info

Vogelzand 10, 3846JM Harderwijk | 0341 456 806 (Nl) of 02 513 7862 (Be) | info@wishfulsailing.nl