NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.nl Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Catamaran verhuur Britse Maagdeneilanden, Tortola, BVI in de Caribbean

Catamaran verhuur Britse Maagdeneilanden, in een grote eilanden groep (50 in totaal) in de noordzijde van de Caribbean.  De hoofdstad is Tortola / Road Town. Het is een schitterend gebied voor een zeilvakantie in een tropische omgeving met zandstranden, palmbomen, de mooiste baaien, kristal helder water en een ongekende onderwaterwereld. Het zeilen is het rustigst in de BVI. Alternatief vertrek vanuit St Maarten. De Britse Maagdeneilanden zijn met recht een top bestemming voor een geweldige zeilvakantie.

Op de Britse Maagdeneilanden vanuit Tortola kun je via Wishful Sailing catamaran verhuur, bareboat varen, catamaran zeilen, boot verhuur met schipper, meezeilen en catamaran zeilen voor een geweldige zeilvakantie Britse Maagdeneilanden. Check ook onze last minutes en aanbiedingen. Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de "Zoek en Boek" en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn. Genoemde prijzen zijn inclusief verplichte lokale kosten.

Offerte - Last Minutes - Top Deal - Reviews - Bel

Catamaran verhuur Britse Maagdeneilanden

Geniet van tropische weer en oostelijke passaatwind. Het winterseizoen is over het algemeen droog. Het is vochtig van eind augustus tot eind oktober. De gemiddelde temperatuur varieert tussen 22 en 30 ° C ( zeewater blijft tussen de 24 en 28 ° C). Tropische dagen zijn kort. Zon op 6 uur en zon rond 6pm. De wind waait uit Noord-Oost naar Zuid-West.

De zee is in het algemeen goed, maar een beetje ruwer in de kanalen tussen de eilanden. Het seizoen begint eind november met het hoogseizoen van december (kerstdagen) t/m eind april. Midden seizoen is van mei t/m juli. Vanaf september t/m half november geld het zogenaamde Hurricane Saison waarin wij geen jachten wensen aan te bieden. De wind is constant en onder normale omstandigheden 24 uur aanwezig. Windkracht loopt uiteen van 4 tot 7 beaufort met een redelijke golfslag tussen de eilanden. 

Kortom het juiste adres voor zeilboot, catamaran en catamaran verhuur Britse Maagdeneilanden, Caribbean.

FAQ
Aanvragen catamaran verhuur

Waarom catamaran verhuur Caribbean met Wishful Sailing (✅ Boek veilig en vertrouwd ✅ SGR garantie ✅ Ideal payment ✅ Hiswa garantie) vanuit?

 • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
 • Huur je jacht Zonder borg risico.
 • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
 • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
 • Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
 • Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 • Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
 • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
 • Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.
 • Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde zeilvakanties en zeiljachtverhuur.
 • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

Catamaran verhuur? Deel deze pagina:

onze vermelding SGR
onze vermelding op www.keurmerk.info

Jazzdreef 11, 3845BZ Harderwijk | 0341 456 806 (Nl) of 02 513 7862 (Be) | info@wishfulsailing.nl