NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.nl Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Motorboot verhuur Turkije vanuit Yalikavak

Motorboot verhuur in Yalikavak, Turkije is van oudsher een populaire jachthaven in Turkije. Het is tevens ook een van de eerste havens in Turkije die vaarvakanties aan ging bieden. Göcek ligt aan een grote afgeschermde baai die ideaal dient als natuurlijke haven en wordt afgeschermd door een rand van het Taurus gebergte. Yalikavak heeft een gezellige marina en promenade met veel winkels, bars en restaurants. Ontspan en laat je verwennen door de Turkse keuken en geniet van je vaarvakantie vanuit Yalikavak.

Zeilen in Yalikavak, Turkije kun je via Wishful Sailing motorboot verhuur, bareboat varen, catamaran varen, boot verhuur met schipper en meezeilen voor een geweldige vaarvakantie vanuit Yalikavak in Turkije. Check ook onze last minutes en aanbiedingen.

Selecteer je vertrekdatum op zaterdag in de "Zoek en Boek" en zie direct welke jachten nog beschikbaar zijn. Prijzen zijn inclusief verplichte lokale kosten.

Offerte - Last Minutes - Top Deal - Reviews - Bel


Motorboot verhuur Turkije

Turkije is van oudsheer een van de mooiste gebieden voor vaarvakanties en motorboot verhuur. Het seizoen is van april t/m november. Kom met ons varen in Turkije met vertrek vanuit o.a. Fethiye, Marmaris, Bodrum en Yalikavak. Nieuw havens zijn Yalikavak en Yalikavak. Onze flottieljes vertrekken vanuit Yalikavak, Yalikavak, Yalikavak (vertrek zaterdag) en Bodrum (vertrek maandag)

Geniet van de mooie afwisselende natuur met rustieke baaien, mooie stranden en helderblauw water. Maak kennis met de Turkse keuken bij de kleine restaurantjes in de baaien.

In Turkije kun je via Wishful Sailing motorboot verhuur, bareboat varen, flottielje varen, catamaran varen, boot verhuur met schipper, meezeilen of zelfs een zeezeilcursus volgen.

Kortom het juiste adres voor motorboot verhuur, catamaran varen en vaarvakanties in Turkije.

FAQ
Aanvragen motorboot verhuur

Waarom motorboot verhuur Turkije met Wishful Sailing (✅ SGR garantie ✅ Ideal payment ✅ Hiswa garantie ✅ Boek veilig en vertrouwd)?

 • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
 • Huur je jacht Zonder borg risico.
 • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
 • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
 • Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
 • Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 • Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
 • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
 • Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.
 • Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde vaarvakanties en zeiljachtverhuur.
 • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

Motorboot verhuur? Deel deze pagina:

onze vermelding SGR
onze vermelding op www.keurmerk.info

Jazzdreef 11, 3845BZ Harderwijk | 0341 456 806 (Nl) of 02 513 7862 (Be) | info@wishfulsailing.nl